Unnskyld

Unnskyld for at jeg ikke har blogga på flere uker eller måneder. Jeg har ikke hatt tida og ja påskolen har vi hatt en del prøver og sånt. Også på mandag som va kom jeg hjem fra Estland. Vi var i bryllup og dett var skikkelig gøy. Jeg har kjøpt inn en del nye ting og tang. Det kommer et innlegg ordet senere. Enten i morgen eller i dag om jeg vinner det. Det tar jo endel tid å ta bildene og skrive innlegget.

Også skal jeg finne noen nydelige sommerkjoler som jeg kanskje skal klikke hjem fra nett. Det kommer et innlegg om det også. Gjerne kommenter hva du har lyst til lese mer om. Har dere lyst på flere DIY innlegg, oppskrifter eller om mote foreksempel. Gjerne gi meg forslag. Ja også på skole har vi fått IPader for noen uker tilbake. Så isdag s blogger jeg fra den. Også har fått meg et nytt nettbrett selv også, den er personlig.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Gabriela

Gabriela

11, Lierne

Jeg heter Gabriela og er 11 år. Jeg elsker å kjøre slalom og jeg liker å bake og holde på med hunder. Håper at dere liker bloggen min<3 Følg meg gjerne på snapchat: slooyfejenta

Kategorier

Arkiv

hits