hits

Really me

Assa dette her er sikkelig meg?? I går så lakka jeg neglene mine ca 7 ganger fordi at jeg fant ikke den perfekte fargen / kombinasjonen jeg ville ha😂 Så jeg satt på rommet mitt i 2 timer og 30 min. Først så lakka jeg de hvite og tok gull neglelakk på. Men så ombestemte jeg meg. Jeg tok av det og gjorde det igjen😂 Så ja.. Nå så har jeg netopp dusjet og koser meg med smågodt og tv akkurat nå😏 Jeg er veldig spent på hvordan det gikk på engelskprøven min på fredag😶 Men ja vi snakkes vel senere i morgen fordi at jeg har to treninger på rad. Men kanskje jeg rekker å oppdatere dere på morgenen? Hvem vet...  Nå sier jeg natta til min lille blogg..


 
 
Dagens vits: 

En eldre mann lå for døden i senga si da han gjenkjente aromaen til konas chocolate chip cookies, favorittbaksten hans. Han ønsket seg så inderlig en siste kakebit før han døde, så han rullet seg selv ut av senga, krabbet og slepte seg selv ned trappa til kjøkkenet hvor kona hadde et brett med kaker på bordet og var i ferd med å legge et nytt brett inn i ovnen.

Med de siste gjenværende kreftene han hadde klarte han å klatre opp på en kjøkkenstol før han sank sammen over kjøkkenbordet og strakk hånden ut for å fiske fram en varm kake.

Kona spant rundt, klasket mannen på hånda med tresleiva og sa, «Ikke rør dem. De er til begravelsen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Gabriela-Keneli

Gabriela-Keneli

12, Lierne

Jeg heter Gabriela og er 12 år. Elsker slalom.. Håper at dere liker bloggen min<3 #detteeregentligikkeviktiginfofordere Følg meg gjerne på snapchat: slooyfejenta

Kategorier

Arkiv