hits

Heldige igjen:))

Hei igjen folks! Nå så har jeg kommet hjem fra skolen lenge siden og pugget til engelskprøven vi har i morgen. Også har vi vært heldige med været igjen. Vi har hatt sol 4 dager på rad allerede. Jeg hååper at våren kommer snart. Men på en måte ikke fordi at jeg har pollenallergi. Jeg merket det ca 2015 vår. Jeg sa ingenting om det til mamma og pappa fordi at jeg ville egentlig ikke bli hjemme fra skolen fordi at da hadde vi sånn sikkelig gøye timer, vi hadde uteskole og lagde mat og sånt, jeg ble egentlig bare snørrete og nøys veldig mye. Åååh det var såå forferdelig ...  Men over til noe annet...Hmmm som for eksempel hva??? Jo i dag spiste jeg risengrynsgrøt til middag med mamma og pappa. I dag så var det telenorkarusell;) Det var egentlig ganske gøy fordi at jeg hadde ikke rennt på vanlig ski veldig lenge. Jeg kjørte jo slalom i en uke sååå jaa. Meen det bedre blir det. Jeg gleder meg fortsatt sånn syykt til påskeferien og vårballet<3 Jeg tenkte å vise dere en kjole som jeg fant på nettet. Men jeg skal ikke ha akkurat en sånn en da.Jeg har lyst på en lignende men andre farger og litt lengre;)

Ha en suuper fin torsdags kveld<3

 

Dagens vits:  Blondinen kommer gråtende på jobb. Sjefen spør: «Hva har skjedd?» «Moren min har dødd», svarer blondinen. Sjefen ber henne gå hjem, men hun sier det går greit. Senere på dagen finner sjefen henne gråtende igjen. «Går det bra?», spør han. «Det har skjedd noe mer. Jeg snakket med søsteren min i dag, og moren hennes har også dødd!» 

Én kommentar

nr73

30.03.2017 kl.21:19

Så spennende med vårball! Håper du har ein fin kveld :)

Skriv en ny kommentar

Gabriela-Keneli

Gabriela-Keneli

12, Lierne

Jeg heter Gabriela og er 12 år. Elsker slalom.. Håper at dere liker bloggen min<3 #detteeregentligikkeviktiginfofordere Følg meg gjerne på snapchat: slooyfejenta

Kategorier

Arkiv