hits

Seint..

Heisann folkens her og der!

Sorry for at dagens innlegg kom så sent fordi at ja jeg bare våknet så seint i dag og etter skolen gidda jeg bare ikke. Sorry. Men nå så tenkte jeg at: Jo kom igjen jeg må skrive et innlegg hver dag! Så i dag har det ikke hendt noe spesielt akkurat men jo jeg gleder meg sånn syykt til påskeferien fordi at vi skal til Estland<3

På skolen var det en helt vanlig dag og heldigvis hadde vi ikke matteprøve i dag så på den saken var vi heldige:)  Nå så sier jeg natta til bloggen og ha en fin natt alle sammen!

Dagens vits: Leon satt på skolen og kjedet seg som vanlig. Leon: ? Lærer,kan du åpne opp vinduet? Lærer: ? Hvorfor det? Leon: ? Fordi, hjemme pleier jeg alltid å sove med vinduet åpent.

 

Også nå så skal jeg barenprøve ut noe nytt og det er at du kan bli ukens leser til min blogg:) Då om du har lyst til å bli ukens leseren min så er det bare å gjette gåta som kommer nedenfor og skrive hva du har lyst til å lese om. Og den som gjetter først rett på gåta blir ukens leser på min blogg og i tillegg blir det et tema om det han/henne vil lese om! Så lett er det bare!

 

Ukens gåte: Hvorfor går svenskene på do uten å lukke døra?

 

Husk: Følg meg på snap!Bildet er tatt fra Google.

  

 

 

 

2 kommentarer

Thea/potetenmi

25.03.2017 kl.12:11

Gåte svar:så ingen skal se inn nøkkel hunet

Gabriela-Keneli

25.03.2017 kl.14:50

Thea/potetenmi: nesten??

Skriv en ny kommentar

Gabriela-Keneli

Gabriela-Keneli

12, Lierne

Jeg heter Gabriela og er 12 år. Elsker slalom.. Håper at dere liker bloggen min<3 #detteeregentligikkeviktiginfofordere Følg meg gjerne på snapchat: slooyfejenta

Kategorier

Arkiv